Tweedehands boeken en strips verkopen bij De Kaft: zo werkt het!

You can never, never have too many books.

Drew Barrymore

In de wereld van boekhandel De Kaft geldt: je kunt nooit, maar dan ook echt nooit, te veel boeken hebben. Tenzij natuurlijk, en dat moet gezegd worden, je een boekenwinkel runt en dagelijks overspoeld wordt met tientallen, honderden en zelfs duizenden tweedehands exemplaren.

Inkoop op afspraak

Voor de inkoop van tweedehands boeken en strips werk ik enkel op afspraak. Dus, als je overweegt om je geliefde collectie aan De Kaft te verkopen, ontvang ik graag alle concrete details. Vertel me specifiek welke series of genres je aanbiedt en in welke hoeveelheden, of het nu gaat om tientallen, honderdtallen of zelfs duizendtallen.

Geef de voorkeur aan foto’s

Hoewel een lijst maken natuurlijk handig kan zijn, geloof ik in dit geval meer in beelden dan woorden. Dus, voel je vrij om foto’s toe te voegen die een duidelijk beeld geven van je collectie. Zo kunnen we samen kijken of er een match is.

Wat ik niet inkoop

Let op, niet alles komt in aanmerking voor inkoop bij De Kaft. Ik heb geen interesse in schoolboeken, ex-bibliotheekboeken, encyclopedieën, woordenboeken, Artis Historia, Lecturama, Reader’s Digest, of collecties waar al door anderen selectief uit gekozen is. Ook boeken of strips in slechte staat, vage omschrijvingen zoals “vanalles wat” of “oude boeken”, en andere media zoals cd’s, dvd’s, of vinyl worden niet geaccepteerd.

Ophaalservice voor grote collecties

Voor grote collecties van meer dan 500 boeken of strips bied ik een ophaalservice aan, waarbij de reiskosten worden verrekend tegen 50 cent per kilometer vanuit Gent. Dit maakt het gemakkelijk en handig voor jou om je boeken bij ons onder te brengen, zonder dat je zelf hoeft te sjouwen.

Geef jouw boeken en strips een nieuwe thuis

Laat ons samen kijken hoe we jouw boeken en strips een nieuw thuis kunnen geven bij De Kaft! Neem contact met me op om een afspraak te maken en laten we zorgen dat jouw boeken de aandacht en liefde krijgen die ze verdienen. Kom langs en ervaar de magie van De Kaft, waar boeken een kans krijgen om een nieuw verhaal te beginnen.

Boeken of strips verkopen? Vul het aanvraagformulier In!

    Op welke termijn wil je je boeken verkopen?