Wielrennen in de boeken: ontdek Stan Ockers, Eddy Merckx en Joop Zoetemelk bij De Kaft!

Lieve vrienden,

De Tour de France is bezig en hoewel ik zelf niet veel met wielrennen heb, heb ik wel drie pareltjes in mijn tweedehandsboekenwinkel, De Kaft, staan: boeken over Stan Ockers, Eddy Merckx en Joop Zoetemelk. Heb ik ze gelezen? Nee, maar dat maakt ze niet minder interessant! πŸ™ˆ

πŸ“˜ Stan Ockers – De “Vliegende Antwerpse”. Dit boek ziet er fantastisch uit op mijn boekenplank en is een must-have voor elke wielerfan. Ik kan je weinig vertellen over zijn prestaties, maar ik weet wel dat het een prachtig boek is dat wacht om door jou gelezen te worden.

πŸ“™ Eddy Merckx – De “Kannibaal”. Deze naam klinkt al indrukwekkend genoeg, toch? Dit dikke boek is een perfect cadeau voor die ene vriend die alles van wielrennen weet. Ik weet zeker dat het vol staat met fascinerende details en anekdotes.

πŸ“— Joop Zoetemelk – De onverzettelijke Nederlander. Dit is niet zomaar een boek, maar een gesigneerde luxeversie in een prachtig foedraal. Joop heeft vast heel wat indrukwekkende dingen gedaan op de fiets. Wat precies? Geen idee, maar dit boek is een echte aanwinst voor je collectie en wie weet, leer je er nog iets van!

Dus, als je op zoek bent naar een goed verhaal of gewoon een mooi boek voor je collectie, kom dan naar De Kaft. Deze boeken verdienen het om bij een Γ©chte wielerfanaat op de plank te staan.

Groetjes,

Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *