Censuur en miserie in de digitale jungle

Beste vrienden van De Kaft,

Het is tijd voor een klein avontuur in de jungle van de sociale media! Zoals sommigen van jullie weten, heeft mijn geliefde boekenwinkel een klein akkefietje gehad met Facebook. Op 16 maart plaatste ik trots een foto van een Helmut Newton boek, inclusief wat artistieke naaktheid. Helaas zag Facebook dit anders en besloot om mijn vleugels te kortwieken voor zes maanden (nog maar twee te gaan, hoera!).

Door deze digitale misère heb ik nu het bereik van een afgestempelde postzegel. Maar laten we eerlijk zijn, zonder jullie is De Kaft maar een verzameling woorden op papier. En de tram voor de deur is ook al foetsie. Dubbele pech dus!

Dus, bij deze een warme, lichtjes wanhopige maar vooral oprechte oproep: help me deze barre tijden door! Deel, like, reageer op mijn posts alsof je leven ervan afhangt (of toch minstens mijn voortbestaan). En als je toevallig in de buurt bent, kom dan zeker langs in de winkel. Er wacht een schat aan boeken en een warme glimlach op jullie.

Laten we samen de algoritmes te slim af zijn en bewijzen dat een beetje artistieke rebellie nooit kwaad kan. Jullie steun betekent meer voor mij dan Facebook ooit kan weten.

Liefs en papieren groetjes,

Leen

Eén opmerking over 'Censuur en miserie in de digitale jungle'

  1. Een mens vraagt zich af wanneer dit soort van bekrompenheid eindelijk zal stoppen.
    Kleine tip : organiseer een rebelse koopdag in de winkel. x % korting voor wie naakt komt shoppen. Altijd goed voor wat media aandacht en extra klanten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *