De Kaft als setting voor de videoclip ‘Books’ van de Gentse band Soft Boy

Beste boekenliefhebbers,

Dames en heren, houd je vast aan je boekensteunen, want ik heb wat interessants voor je. Soft Boy, de muzikale sensatie uit Gent, heeft hun nieuwste videoclip opgenomen in een wel heel onverwachte omgeving… Tromgeroffel, alstublieft… De Kaft! Ja, je hoort het goed, die charmante boekhandel met een ziel.

In deze betoverende videoclip brengt Soft Boy een eerbetoon aan de kracht van literatuur en de magie van boekhandels zoals De Kaft. De clip neemt de kijker mee op een reis door de betoverende gangpaden van mijn winkel, waar de bandleden zich onderdompelen in de wereld van woorden, bladerend door pagina’s en zich laten inspireren door de verhalen die tussen de boeken verscholen liggen.

Ik kan alleen maar applaudisseren voor deze unieke samensmelting van muziek en literatuur. Soft Boy heeft een waar kunstwerk gecreëerd met ‘Books’, en ik ben blij dat ze ons laten zien hoe een boekwinkel tot leven kan komen op het ritme van hun melodieën.

Dus, vrienden, laat jezelf onderdompelen in deze literaire escapade, terwijl Soft Boy en ikzelf je meenemen op een reis tussen de boeken van De Kaft en de gangpaden van de verbeelding. Het is een verhaal dat verteld moet worden, een lied dat gezongen moet worden, en ik kan niet wachten om te zien waar ze ons hierna naartoe leiden.

Bekijk de videoclip ‘Books’ van Soft Boy hier: https://www.youtube.com/watch?v=SVVy9uWNSuk

Laat je inspireren door de magie van boeken en kom langs bij De Kaft om je eigen literaire avontuur te beleven. Tot ziens tussen de boeken

Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *