Tijdelijk gesloten: even ademhalen en weer terug met nieuwe verhalen!

Beste boekenliefhebbers,

Het is tijd voor een korte pauze! Ik trek er even twee weken tussenuit om wat frisse lucht te happen, nieuwe inspiratie op te doen en misschien stiekem ook een paar nieuwe boeken te verslinden. Maar geen zorgen, De Kaft zal weer open zijn vanaf 2 april en ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen.

Terwijl ik geniet van mijn kleine retraite, nodig ik jullie uit om ook wat tijd vrij te maken voor jezelf en je favoriete boeken. Of je nu een klassieker herleest in je favoriete leesstoel, een literaire ontdekkingstocht maakt in een onbekend café, of gewoon geniet van een goed verhaal onder de lentezon, vergeet niet te genieten van de magie van het lezen.

Ik beloof dat ik terugkom met nieuwe verhalen, nieuwe aanwinsten en nieuwe avonturen om te delen. Tot die tijd, geniet van het leven, geniet van de boeken en ik zie jullie graag weer terug bij De Kaft op 2 april!

Met warme groeten,

Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *