Verse aanwinsten in De Kaft

Ontdek onze nieuwste vondsten:

Piet Pienter en Bert Bibber / De Stralende Meteoor / Eerste Druk, Goede staat

Een zeldzame parel voor de liefhebbers van klassieke strips! Deze eerste druk van “Piet Pienter en Bert Bibber” is in uitstekende staat en wacht om herontdekt te worden.

Kunstzinnige Vondsten uit Sint-Martens-Latem

Een unieke collectie boeken rondom Sint-Martens-Latem, met werken van lokale kunstenaars zoals Schelck en Edgar Gevaert. Laat je inspireren door de prachtige kunst en rijke geschiedenis van deze pittoreske gemeente.

Logoboek / Paul Ibou

Een boeiende reis door de wereld van grafisch ontwerp met “Logoboek” van Paul Ibou. Ontdek de kracht van visuele communicatie en laat je inspireren door zijn meesterlijke creaties.

Verdiep je in de geschiedenis: boeken over de Grote Oorlog en de Tweede Wereldoorlog

Duik in de geschiedenis met onze collectie boeken over de Grote Oorlog en de Tweede Wereldoorlog. Leer meer over de gebeurtenissen, de mensen en de impact van deze turbulente periodes op onze wereld.

Holy Fools in Byzantium and Beyond / Sergey Ivanov / Oxford Studies

Een fascinerende verkenning van heilige dwazen in het Byzantijnse rijk en daarbuiten. Dit boek van Sergey Ivanov biedt diepgaande inzichten in de rol en betekenis van deze opmerkelijke figuren.

Kom langs bij De Kaft en ontdek deze en andere nieuwe aanwinsten. Er is voor elk wat wils, van strips tot kunst, geschiedenis en meer!

Tot ziens in de winkel,

Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *